Doe het zelf

Bent U een fervente doe-het-zelver en gaat U liever zelf aan de slag? In de Athos-winkel kunt u terecht voor alle materialen die u nodig heeft voor de goede uitvoering van uw gevelwerken.

De producten die we in onze winkel aanbieden, zijn dezelfde producten die door onze professionals dagelijks gebruikt worden bij het uitvoeren van gevelwerken; dat maakt onze winkel zo uniek! Door de Athosproducten te gebruiken kunt U er dus zeker van zijn dat U als doe-het-zelver met de beste materialen werkt. Onze medewerkers geven graag het gepast advies.

U kunt in onze winkel terecht voor:

Vochtwerende producten

In het Athos-gamma vindt u onder andere Silikon Athos C-88. Met dit kleurloze waterwerende siloxaan beschermt u uw gevel tegen slagregen en houdt u uw gevel langer proper. Athos C-88 dient op een egale en zuivere gevel aangebracht te worden met een aangepaste borstel, een eenvoudige handsproeier of een airless sproeitoestel.

Gevelverf

Is uw gevel aan een opfrissing toe en hebt u beslist zelf een nieuw kleurtje aan te brengen? Bij Athos kunt u terecht voor hoogstaande Athos Color Acrylverf die uw gevel niet alleen verfraait maar ook beter beschermt tegen weersinvloeden. De verf is makkelijk verwerkbaar, droogt snel en is vuilafstotend.  Eventuele verfvlekken kunnen makkelijk verwijderd worden met water.
Is de gevel in slechte staat? Gebruik dan eerst de Athos dichtingscement als egaliserende en verstevigende onderlaag.

Sierpleister

Gevelbeschermingsproducten

Producten tegen opstijgend grondwater

Hebben uw muren te lijden onder opstijgend vocht?  Pak het probleem grondig aan en reken definitief af met  mosvorming, beschadigde stenen, losse en vochtige bekleding, schimmel enz. door gaten te boren in de gevel en die te vullen met Athos C-100 Silikat.

Waterdicht maken van kelders

Met de Athos C-298 dichtingscement kunt u uw gevel en kelder behandelen. Aangezien de Athos dichtingscement  (ook toepasbaar op ‘slechte’ muren!) na verharding wit wordt, is verdere afwerking mogelijk maar niet echt nodig. Deze dichtingscement kan trouwens ook gebruikt worden als onderlaag bij het schilderen van muren in slechte staat.

Gevelreiniginsproducten

Alle gevels lijden onder de dagelijkse vervuiling waar ze worden aan blootgesteld. Met de Athos C-510 gevelreinigingspasta neemt u snel en goed het vuil van uw gevel(s) weg.


 

Gedetailleerde technische fiches over ons gamma gevelproducten liggen gratis ter beschikking in onze winkel. Onze medewerkers staan u graag bij met meer advies over het correct aanbrengen van de producten.

'